De gör jag inte om på ettt tag.

Det har ätits kakor i helgen, andra barnet får verkligen smak på de tidigare än de första. Hur va ni med sötsaker? Jag väntade till ett år med bägge barnen och mycket mer begärnsad med Ebba än med Hugo. Inser väl att socker inte är livsfarligt i små mängder nån gång i veckan..
 
Godmorgon.
Påminn mig att inte göra om detta okej? Att sova själv med bägge barnen var minst sagt en pärs och jag undrar om jag ens fått blunda inatt? Ebba vaknade runt 23:30 och skrek och väckte i sin tur Hugo som sedan låg vaken till strax efter 02, sedan har natten fortlöpt på de viset - jäsp!

Tur jag har och göra med alla barnen idag annars tror jag garanterat att jag somnat stående, blir att försöka va ute och få frisk och kall luft för att orka dagen som kommer.
Frukostdags för mina ungar, systerdottern sover ju gott än efter en hel nattssömn(!)

Kommentarer
MammaLola

Jag har inte varit särskilt strikt med sötsaker, vi har aldrig godis och läsk hemma och barnen gillar inte bakverk så det brukar inte vara någon jätte utmaning att hålla dem borta från det söta. Vi kör ju dock på veckogodis istället för lördagsgodis, barnen får En ckokladbit om de ätit upp sin mat. Mycket effektivt och har verkligen funkat på Leons matvägrande :)

2013-02-11 21:49:24
URL: http://vimorina.blogg.se
Eleonore- Kokboksutmaningen

Jag har tänkt vänta med sötsakerna tills min lilla tjej börjar fråga efter godis. En bulle då och då efter 1-1½ kanske inte gör så mycket men då kan man kontrollera det mer :) Men får se den dagen vi introducerar sötsaker, kanske ändrar mig helt då :P

Svar: Har du ett eller två barn? Jag var likadan med Ebba när hon va liten, vänta in i de längsta. Men ja Hugo ser ju storasyster och skriker som en gaaaaalning tills han får smaka och det får man ju förstå :) Godis och typ saft och sånt NEJ, men en kaka då och då gör nog inget ;)
Emmelie

2013-02-13 13:56:01
URL: http://fikamed.wordpress.com


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0