Ingen semla.

Semeldagen och inte en endast semla har vi ätit, tur att mormor lovat komma hit på fika och dessutom ta med en semla till oss alla. Men visste ni att det var "pannkaksdagen" också? Så vi körde på det istället och blandade dessutom i riven morot i, kändes aningens nyttigare faktiskt.
 
Dagarna går i stilla tempo och hänger liksom samman eftersom man inte har så stora möjligheter med en smittsam Ebba, men vi försöker göra de bästa av situationen. Idag har vi promenerat till en liten lekplats för dagens utevistelse (har satt upp som mål att låta barnen vara ute minst en timma och leka om dagen) Har vart lite dålig på att dra på dom kläder och låta dom leka nu i kallaste vintern , har mer blivit promenader och sånt men känns bättre och ta sig tid och verkligen låta dom härja av sig. Hoppas de ger resultat både med sömn och med sjukdommar.
 
Fick härlig post idag, hittat tilll beautyplanet och de har otroligt snabb leverans på sina grejer och dessutom lite billigare än i affär - perfekt!
 
Underbara håroljan från orfludo (du måste testa) och ett stycke mascara.

Kommentarer
Carro - trebarns mamman på Gran Canaria!

Ja verkligen! :)

2013-02-12 22:04:29
URL: http://carrosungar.blogg.se
maria eek

Pannkaksdagen missade jag. Vi får fira den imorgon :)

2013-02-12 22:13:16
URL: http://babyyoucancallmesven.blogg.se/
Hanna Karlsson

Inte vi heller. Jag var inte sugen och så har vi sötsaksförbud fram till påsk.

Svar: Haha oj de va inte illa, en semla ska jag äta idag iaf. Har ätit typ en innan och de är betydligt färre än vad som brukar slinka ner =)
Emmelie

2013-02-13 07:01:57
URL: http://hannafialotta.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0