Mindre trevlig start på dagen.

Godmorgon.
 
Vaknade innan fem av en stank, hund med dålig mage och ni kan ju räkna ut fortsättningen. Så upp och väcka Johan så han kunde vara med klarvaken Hugo medan jag sanerade rummet, Ebba vaknade självklart hon med så vid 05:30 låg hela familjen i sängen och gosade.
Idag väntar ett besök på öppnaförskolan med en kompis och hennes son medan Ebba är på dagis, alltid trevligt att komma iväg på något bara jag och Hugo, men snart är det även tid för lite mor och dotter tid.
 
Hade så otrolgit trevligt igår. Vi åt god mat, kikade i lite affärer och bara vandrade omkring. Mormor och hennes syster Gia köpte lite fina kläder till barnen och TVÅ par skor till mig. Nu behöver jag inte frysa längre efter att ha vandrat omkring i mina hunterstövlar hela vintern. Riktig fin rea var de dessutom på båda paren skor och även på kläderna från villervalla - Tack igen för en otroligt fin dag som verkligen uppskattades av oss alla tre.
 

Kommentarer
Josefin -My Happy Days-

Hoppas dagen fortsätta bättre, kramar!!

Svar: Tack snälla du =)
Emmelie

2013-02-20 18:16:11
URL: http://landhagen.blogg.se/
Madeleines.se - FotogladGravidMamma

Åh det var det någon annan som sa också! Jag är så nyfiken på hur "historien" kunnat fortsätta två böcker till, längtar efter att krypa ned nu strax och sätta igång på andra :D

Svar: De händer massor =)
Emmelie

2013-02-20 20:09:43
URL: http://madeleines.se
maria eek

Fina fynd! Jag älskar Villervalla :)

2013-02-20 20:42:53
URL: http://babyyoucancallmesven.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0