Torsdagen är redan här.

Torsdags morgon redan, det betyder att veckan går mot sitt slut och helgen närmar sig med stormsteg!
Denna helg är det baby barn mässan i Göteborg, något som jag gärna vill besöka, hoppas plånboken tillåter. Mycket aktiviteter för de lite större barnen så Ebba skulle nog kunna uppskatta att följa med.
 
Har inga aktiviteter alls inplanerad för dagen, hoppas på att kära mamma kommer hem från sin utlandssemester, hon skulle kommit igår vid halvtre men är fortfarande inte hemma så antagligen har la något hänt och dom är kvar på någon flygplats. Jobbigt när man inte kan nå dom och kolla att allt är okej!
 
Vad har ni för lunch/middagsplaner idag?
Här står det still i huvudet och kylen har inte överdrivet många ingridienser.
Gårdagens snabba middag blev pannkakor, (Här äter vi oftast mer ordentlig lunch och lättare middag) Och eftersom sylten var slut så improviserade vi lite, nyttigare än med allt socker och barnen gillade det!
 

Kommentarer
Mamma till William och Wilma

God förmiddag söta..Så gott med pannkakor..Det är något som jag har börjar med mera nu igen..så gott och så lätt att sveva i hop...Mina barn är det ett år och 9 månader ca mellan mina små hjärtan.Ha en fin torsdag.kram kram

2013-02-21 10:51:17
URL: http://blondis81.blogg.se
Anna

Idag plockade jag fram grillad kyckling från frysen, men eftersom det kändes lite så blev det även pannbiffar. Makaroner och en haricot verts-lök-tomat sallad till det. Imorgon tänker vi lyxa till det med hämtmat. Mamma och pappa har ställt upp så mycket för oss på sista tiden att jag vill tacka dem med lite finare middag. Tapas tänkte jag kan bli bra.

2013-02-21 20:07:22
URL: http://annasviktiga.blogspot.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0