Det är okej att känna så.

 
Tack för alla ord om förra inlägget och att några av er känner igen sig. Det känns faktiskt bra att fler känner som jag och det är ju inget man ska skämmas för. Efter att man ha vart hemma i över ett år och endast varit mamma så tror jag man behöver komma ifrån lite igen.
Fick ett superbra tips , att söka och bli kontaktperson åt någon. Visst det ger inga stora summor men det skulle fungera med bägge barnen och anpassa tid för de medan Johan är hemma. Så imorgon ska jag ringa hon som håller i det och presentera mig och hoppas dom behöver mig.
 
Ikväll blir det tid framför tvn, farmen, familjen annorlunda och en ny serie som är inspelad i Alingsås och sänds klockan 21 i ettan :)
 
Godkväll!

Kommentarer
Ida med bebis i magen<3

Håller tummarna att det går vägen för dig.. :)
Underbart med lite tulpaner, blir lite vårigt då.. :)

Svar: Visst är de så =)
Emmelie

2013-01-29 02:20:25
URL: http://idasmirakel.vimedbarn.se
maria eek

Var Alingsås-serien bra? Jag har spelat in den :)

Svar: De blev inget med den, för Hugo vaknade och kunde inte somna om om inte jag låg jämte honom. Får se på play ikväll :)
Emmelie

2013-01-29 07:37:11
URL: http://babyyoucancallmesven.blogg.se/
Stina

Åh, ja e inne i samma spår trots att ja pluggar.. Är bara hemma o gör samma samma hela tiden, tid till plugg finns de aldrig och ja e konstant trött!! Tror de e min årliga vårdepression som kommit lite tidigt. Hatar snön, hatar minusgrader, hatar Uddevalla och ja,, du förstår kanske vilket humör ja e på nuförtiden! Egentligen e ja nog mest otacksam på livet o ja borde va överlycklig mest hela tiden för ja har det rätt bra! Men ibland måste man bara få va arg, bitter o lite lessen..

Svar: Ja man kan inte se allt rosenrött jämt och ständigt, men många blir ju gryymt irriterade på att man inte är tacksam. Själklvart är jag tacksam, jag har två friska ungar men det är även okej att må dåligt ibland.
Emmelie

2013-01-29 08:48:50
URL: http://Stinaohugo.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0