Kakmonster, minst sagt.

Söndagsmorgonen är här.
Frukosten är i magen och barnkanalen går varm här hemma just nu. Känner mig faktiskt aningens stel i kroppen efter igår, inte direkt träningsvärk men man känner att man rört på sig och det är faktiskt en skön känsla.
Idag åker vi till min pappa på besök, var riktigt längesedan faktiskt och det ska bli skönt att komma ut i skogen lite.
Planerar att åka upp i skogen med fyrhjulingen och grilla hela familjen och det ser jag verkligen fram emot. Det första Ebba sa när hon vaknade var att hon minsann skulle leka kurragömma med pappa i skogen så hon ser fram emot det också. Jag tycker många gånger skogen och naturen är SÅ mycket bättre än alla dessa leklpatser, så härligt när man får chansen att besöka den lite då och då.
 

Igår eftermiddagn kom Elin och hela hennes familj på besök och medtog kakor. Hugo blev fullkomligt galen och kastade sig för att få en kaka. Jag som egentligen inte vill ge honom sånt, visst nån gång ibland men inte ofta. Kan säga att det var bra mycket lättare att hålla undan Ebba från sådant längre än vad det är med Hugo. Han ser ju allt hon äter och vill självklart äta likadant. Nej man får nog ta sådant med måtta så löser det sig, lite sött nån gång ibland skadar ju inte heller.
 
Melker och Hugo - kakmonstrerna!

Kommentarer
Sandra

Vilket litet charmtroll!

2013-01-06 16:51:52
URL: http://sandranyman.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0