Min stackars Hugo.

Godkväll!
Nyss hemkommen efter årets första gång på gymmet och det känns gött att vara igång. Nu behöver jag bara bli mer säker på alla vikter och maskiner på nya gymmet också. Men har en känsla av att det kommer kännas i armarna imorgon eftersom jag körde de jag minns med fria vikter.
 
Dagen blev inte riktigt som planerat, var på väg för lekparkslek och Hugo ramlar och slår hela munnen i en sån gunga som står på marken. Ser en liten flisa av en tand innan allt blod börjar fullkomligt forsa fram. Så blev en akuttid till tandläkaren och det visade sig han hade dragit av hela strängen uppe mellan överläpp och tänder + tappat en flisa av tanden och skadat tandköttet. Gör så himla ont i mammahjärtat men allt vi kan göra nu är att verkligen hoppas att tanden inte dör eller att de blir skador på den under. Ska på återbesök och hålla koll på hans mun. Tänk att det kan gå så otrolgit fort!
 
Eftermiddagen avslutades iallafall väl med besök från släkt som hade med lite presenter till Ebba eftersom hon blev sjuk då hon skulle haft sitt kalas. Och mamma och Hugo fick också paket i form av två converseskor, tack så hemskt mycket!
 

Kommentarer
Michaela- med syskon i magen ❤

stackars, stackars liten! och stackars ditt mammahjärta! :( varje gång sonen ramlar stannar mitt hjärta och jag fasar för att han ska ha slått i tänderna. tycker sånt är så väldigt obehagligt och att se en tand "flyga" ut är mer än vad jag klarar..

Svar: Ja de gör ont i mig att jag inte hann med o ta honom :(
Emmelie

2013-01-03 20:55:26
URL: http://minahjartanochjag.webblogg.se/
maria eek

Så fina presenter! Älskar både converse och Villervalla.
Hoppas det går bra med Hugo!

2013-01-03 23:17:47
URL: http://babyyoucancallmesven.blogg.se/
Malinda

Ursäkta men den tanden tappar han väl ändå vid 5-6 års ålder?:) du hetsar upp dig så mkt för så lite..slappna av lite, då kommer allt rulla på mkt bättre:)

Svar: Men de va de värsta jag hört! Anlaget för nya tanden under kan dessutom skadas och inte vill jag att han ska behöva dra ut en tand o gå tandlös i fem år framöver? Har du ens egna barn? För hur lätt är det att slappna av när hela barnet är fullt i blod? Nej dummaste kommentaren jag sett!
Emmelie

2013-01-04 20:30:33
Malinda

Ursäkta nu tror jag du missuppfattade mig. Jag har egna barn och vet hur det är när dom slår sig. Men ta det lite lugnt ändå, tänk inte så mkt efter, utan vänta och se hur det blir, måla inte fan på väggen. Mitt tips till smdig, men alla e vi olika. Ursäkta!

Svar: Ja jag tog de på ett sätt. Klart man blir orolig när han slår ut en bit tand och jag hade blivit väldigt förvånad om de fanns nån förälder som inte blev de.
Emmelie

2013-01-05 09:35:25


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0