Mirakelmedicin tack!

Okej mina bihålor nästan mördar mig. Jag har så fruktansvärt ont så det är inte klokt , näsan rinner och ögonen likaså så jag ser liksom rödgråten ut hela tiden. Efter jag hämtat Ebba så blir det en promenad till närmsta apotek och se vad dom har för mirakelmedicin som ska få mig på benen igen.
Blev en liten promenad imorse till affären och tillbaka förut, och jag säger det igen - Herregud vad vintern kan vara vacker!
 

Kommentarer
Klokare bestyr | Med liten i famnen ♥

Det enda positiva med att vara isolerad - Vi är iaf friska! ^^, Inte ens snoriga! Måste vara rekord tror jag ;D

Har ju inget bra "husmorsknep" för bihålorna heller men förkylning i sig brukar gå över fortare om man dricker mycket, det inbillar jag mig iaf ;) Och frisk luft är ju aldrig fel när det är sånt här väder ^^,

Krya på dig! :)

Svar: Nej frisk luft gör nog ingen skada, men fy fasen va ont jag har i bihålorna och jag ser verkligen inte fräsch ut, så jag hopppas va piggare imorgon. Ja där har du en positiv sak med isolering ;)
Emmelie

2013-01-23 13:33:53
URL: http://klokarebestyr.blogg.se
Cecilia

Härligt att se någon annan som njuter av vintervädret! Trots att det är kallt är det ju så otroligt härligt när det biter i kinderna!

Förkylningstips: grapefrukt, ingefära (kan pressas ihop till en liten förkyldningsshot). Finns också ett pulver som heter mighty greens (vet inte om du har hört talas om det?), finns oftast i hälsokostaffärer och är en riktigt immunförsvarshöjare! Krya på dig!

Svar: Har aldrig hört talas om det. Ska kanske införskaffa sådant då, jag är en sån som ALDRIG blir sjuk. Jo magsjuka, den jäkla sjukdomen åker jag på titt som tätt. Förkyldningar brukar aldrig sätta sig på mig annars..
Emmelie

2013-01-23 14:06:01
URL: http://ceciliasays.spotlife.se
stim

Hej mimmi! Fråga efter något som heter anikatingtur på apoteket! värm några droppar på en tesked med vatten, och spruta in i näsan! när barmem va små gjorde vi så mot öronen, och det tog inte många timmar innan värken va borta!!!! PRÖVA!!!

2013-01-23 14:06:20
Mikxki

Vilka underbara bilder :)

Svar: Ja de va riktigt fint ute, men iiiiiiskallt :P
Emmelie

2013-01-23 20:39:48
URL: http://mikxki.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0