Stackars liten.

 
Hugos status efter besök på vårdcentralen - halsfluss!
Stackarn, inte konstigt att han ej ätit och luktat så fruktansvärt illa i munnen. Så nu består hans diet enbart av välling för det är de enda han får i sig, men helt okej enligt läkaren och sköterskan då de sa de va bra om han fick i sig flytande kalorier. Så vi hoppas att pencillinet gör verkan fort och att Ebba slipper bli smittad, sen önskar jag mig en frisk vår och sommar!
 

Kommentarer
Hanna

Kåvepenin hjälper snabbt! Han kommer vara mer matglad inom något dygn!:)
Hoppas han kryar på sig fort snutten!<3

2013-01-29 13:15:23
Yohannas.se

Ja välling är guld, klart ni ska köra med det. Hoppas på snabb bättring nu!!

Svar: Ja de hoppas jag med, fy fan va dålig han vart idag alltså. 40 graders feber och alldeles matt, riktigt orolig blev jag
Emmelie

2013-01-29 13:42:40
URL: http://maiplunevermind.blogg.se/
Yohannas.se

Oj jösses, måtte det vara toppen så det vänder efter detta. Det är väl som på vuxna, 3 dagar sen ska det vända om sortens pencillin är rätt..

Svar: Ja vi får hoppas på de. Men vet du om man måste byta om man får vissa biverkningar? Han har redan fått diaree och hudutslag som står av en av dom vanligaste biverkningarna. De kanske ger sig iofs..
Emmelie

2013-01-29 19:55:24
URL: http://maiplunevermind.blogg.se/
Yohannas.se

Ge det absolut inte mer än nåt dygn om han får diarré, det är INGEN bra kombo ihop med feber. Då gäller det att få i honom mineraler och vätska (teskedsvis om han inte vill). Då måste ni kontakta stället där ni fått medicinen för att rådgöra om ni ska byta/avbryta.

2013-01-29 20:04:37
URL: http://maiplunevermind.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0