Tisdagens drömmar är bara och skratta åt.

Det senaste är att Hugo gör morgon klockan fem, det är inte riktigt okej tycker jag. Nej att sova till sju varje dag borde vara en lag, eller iallafall klockan sex.
Återigen har jag drömt massa hångeldrömmar om Magnus Uggla, why liksom? Ingen människa jag tycker är det minsta attraktiv, haha man kan bara skratta åt det när man vaknar.
 
Idag är det hemmadag, dvs inget dagis och istället funderar vi på att ta bussen bort till öppnaförskolan för att ha något att göra under förmiddagen iallafall. Om eftermiddagen bjuder på lite varmare grader än det vart de senaste så måste vi våga oss ut för lite frisk luft. Igår gick ju jag och en kompis till isbanan så Ebba fick åka lite skriskor (läs gå lite skriskor) Nåväl så länge hon är nöjd så är jag nöjd
 
Vill bara säga tack till er som kommenterar , det är SÅ roligt att logga in och ha massa olästa och på så sätt hittar jag ju även till er, så fortsätt med det fina ni!!
 
 
 

Kommentarer
louize

Svar till Emmelie:
ja djuren är ju ens familj, och blir ju ens familjemedlemmar !
man e aldrig ensam =)

2013-01-22 19:08:42
URL: http://shapeful.vimedbarn.se
Sabina- mamma till Meya & Charlie

Ja visst är det kul när man loggar in och ser att folk kommenterar. Är själv helt usel på att göra det(ska försöka bli bättre;)), men tycker ju själv att det är tråkigt när ingen kommenterar i min blogg trots att man vet att många läser. Det är ju alltid kul med lite respons även om man kanske mestadels skriver för sin egen skull:)

Svar: Ja de är ju de, försöker kommentera lite då o då just för att jag vet att jag själv gillar de =)
Emmelie

2013-01-24 10:54:26
URL: http://sabinavictoria.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0