Tre sorters gröt.

 
Tre olika sorters gröt på morgonen, jo men visst det gäller att ha att göra direkt inte sant?
Här har jag kämpat i 30 minuter med att få en övertrött Hugo att sova, men icke. Han brukar alltid sova en vända runt åtta tiden för att orka fram tills efter lunch, men idag när vi ska iväg och han verkligen behöver sömnen så vägrar han såklart.
Ska iväg och prata med en av Ebbas pedagoger på förskolan om ett barn som skapar lite problem för henne, hon pratar ofta om hen på kvällen innan läggdags och det är inte rätt att Ebba ska behöva oroa sig för detta. Så nu ska jag ta tag i det och prata ordentligt med personalen igen.
 
Förkyldningen hägrar som bara den, får se om jag tar mig en kall promenad efter mötet, de borde ju rensa upp ordentligt eftersom termometern står på -16,5 grader utomhus - Brr!
 
 

Kommentarer
Mamman till L & L

Det är jobbigt med sådana barn som förstör i en grupp på förskolan. Har ju lite problem med det gällande Leon också fast just eftersom han inte har så lätt för det sociala tror jag heller inte han tar så hårt vid sig när det går fel. Hoppas det löser sig för Ebba!

Svar: Ja personalen sa dom redan visste om detta , men anser dom får ha lite mer koll faktiskt. Tråkigt när de blir så, men sålänge alla gör sitt bästa för att lösa situationen så är de huvudsaken.
Emmelie

2013-01-23 09:58:11
URL: http://vimorina.blogg.se
sofie

så tråkigt att det är ett barn som skapar problem för Ebba, hoppas personalen tar dig på allvar. Hu ja här har vi nu bara ´-12 grader, så det blev en kort promenad för vår del idag!

Svar: Ja det är tråkigt när de blir så :(
Emmelie

2013-01-23 11:04:37
URL: http://blomstertappan.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0