Frisk luft vid stranden.

 
Eftermiddagen spenderades nere vid stranden, blåsigt som bara den och lite kallt i vindarna men helt klart ändå värt att cykla dit för lite lek. Barnen badade tills de satt och huttrade och var blåa om läpparna men självklart frös de inte  alls när vi frågade dom ;)
Efter badet så tog vi en omväg för att spendera ytterligare lite tid utomhus vid Nolhagas lekplats, så mycket frisk luft och rejält med slarvande med maten för min sida eftersom jag både har unnat mig glass, pannkakor och nu till lördagsmys sitter jag med en påse naturgodis. Vissa dagar måste det få vara okej att slarva men jag kan få reält dåligt samvete eftersom jag vet så väl hur jag borde äta för att få bästa resultat.
 
Tänkte se mig om efter nån sevärd film och kanske sätta mig ner med en ansiktsmask och måla naglarna i någon härlig färg - Önskar er en trevlig lördagskväll <3
 
 

Kommentarer
michaela- mamma till tre 💗

åh. jag älskar dagar då man har andats massa friskluft. inte minst för barnens skull! det känns bra i hjärtat när dom lägger sig på kvällen alldeles slut efter massa utelek :) och du, det är SJÄLVKLART att du ska unna dig att "synda" det är så man sedan orkar vara hälsosam igen. annars fixar man aldrig! inte jag iaf ;)

kram och sov sött ♥

2013-07-06 21:50:06
URL: http://minahjartanochjag.webblogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0