Incident på Maxi.

Oj en sån lång dag, har tillochmed powernapat med Hugo i tjugo minuter för att orka dagen.
Dessutom har jag fått skämmas ganska ordentligt när vi var och veckohandlade på Maxi.
Familjen kaos var igång, Hugo han gallskrek helt hysteriskt för att han minsann inte ville sitta i kundvagnen utan hellre villa springa och klättra på hyllorna vilket mamman tyckte var lite onödigt. Ebba hon var i sitt esse och sprang omkring och skrattade, busade och var med vild än tam. Jag börjar känna mig lite småsvettig o stressad över allt liv så jag säger till Ebba att "Nu räcker det" Varpå hon med ett stort leende frågar "Får jag stryk annars mamma?"
Att jag inte dog, folk vände sig om och jag sa till henne att man inte får säga sådant om det inte är sant. Hon fortsätter flina, jag blir lätt röd i ansiktet och folket fortsätter kolla bortåt mitt håll.
Underbart med barn inte sant? ;)
 
Avslutar kvällen här hemma med att baka lite fröknäcke och hoppas på en bättre dag imorgon...
 

Kommentarer
Yohannas.se

MEn åh neeeeeeeeeeeeeeej vilken kommentar... :( Knasiga ord kommer det ur barnen ibland, och gärna i hemskt olägliga situationer :(

Svar: haha nu i efterhand kan jag skratta åt de, men just då visste jag inte om jag skulle skratta eller gråta :P
Emmelie

2013-07-10 21:07:51
URL: http://maiplunevermind.blogg.se/
Yohannas.se

Förstår PRECIS.

2013-07-10 21:32:40
URL: http://maiplunevermind.blogg.se/
Linda

Hej.. Har läst din blogg länge och gillar den skarpt =) men tyvärr aldrig kommenterat =/ är roligt att läsa att livet inte alltid är så lätt som många tror, då många bloggare aldrig skriver om nått dåligt utan bara allt som e bra..man känner verkligen igen sig i mycket av det du skriver, skönt att inte känna sig ensam. och barn har verkligen en egen vilja, har själv en 3 årig dotter som aldrig klarar att gå in på stora Ica affärer eller stora ställen överhuvudtaget hon skriker, slåss, slänger sig på backen, och folk tittar =/ hennes storebror däremot är hur lugn som helst. Men peppar peppar dom senaste 5 gångerna jag varit på stormarknader så har det gått väldigt bra, har alltid med barnen när jag handlar och har trott att ju mer dom får va med desto bättre blir det med tösens skrikande.. Så hoppas verkligen det har vänt nu =) så känn dig inte ensam. Visst är det skönt att va på stranden med barnen nöjen behöver ju inte alltid kosta massa pengar, bara barnen har kul =) ha det gott och fortsätt med en bra blogg.. Mvh Linda =)

Svar: Åh va glad jag blir av ditt inlägg, tack så hemskt mycket för dina ord =) Ja de är då inte alltid en dans på rosor med barn inte sant? ;)
Emmelie

2013-07-14 23:56:14


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0