Inredning är ju inte min starka sida...

Godmorgon på er alla fina.
 
Idag är det dags att göra en första titt på tapeter till nya lägenheten, allt ska bytas och jag har ingen aning om hur jag vill ha det. Jag har aldrig vart vidare bra på inredning så detta blir en prövning att försöka få till det. Eftersom barnen just nu sover tillsammans med oss så är tanken att dom faktiskt ska få dela sovrum för att kunna ha tryggheten i varandra. De finns två små rum på övervåningen och de ska tillägnas barnen men i ett av dom ska sängarna stå till en början. I Ebbas rum har jag redan kikat in en tapet jag gillar, en fondtapet med fåglar i olika färger och resterande av rummet i grönt och till det vita möbler. Hugos rum hade jag gärna velat ha något med vitt och turkost och kanske lite stjärnor.
Tips om hur man kommer billigt undan mottages tacksamt!
 
Dags att kicka igång dagen med en ordentlig frukost, vi är ju lite efter i tid idag eftersom barnen sov till efter 06:30 - underbart!
 
 
 

Kommentarer
michaela ♥

sååå roligt att få inreda! drömmer också om ett nytt hem som ser ut så som JAG vill ha det. trivs inte alls nu tyvärr..

Svar: Vad tråkigt! Ni får leta lägenhet här i Alingsås :) De blir skönt att få ordning, men de är SÅ svårt. Alltså kollade bland dom tapeterna som fanns gratis och nästan ingenting föll mig i smaken :(
Emmelie

2013-07-22 09:57:29
URL: http://minahjartanochjag.webblogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0