Lördagsmorgon.

Godmorgon.
Jag vaknar upp till att det smattrar mot rutorna, det regnar! Vi har haft veckor av solsken så regn känns liksom lite ovanligt nästan nu. Jag håller fortfatrande tummarna på att det klarnar upp så man kan vara ute mestadels av dagen, regniga och gråa dagar brukar ju annars innebära mycket inne-tid och då bråkar barnen som bara den.
 
Fortsätter om Stockholmresan.
Efer besöket på Skansen så gick vi efter lite mat vidare över till Grönan. Mitt första besök och jag blev förvånad över hur otroligt litet det var, jag är ju van vid Liseberg liksom. Priserna var dessutom precis lika höga som på Liseberg trots att det var mycket mindre. Ett åkhäfte så barnen fick sig ett par turer i karusellerna iallafall och nog var dom nöjda alltid. På vägen tillbaka tog vi färgan, mycket vackert att åka och se allting därifrån. En sak som förvånar mig är vilken stress det var där uppe jämfört med här, folk sprang förbi en i rulltrappan och hälften av de människor vi handlade av bjöd varken på leenden eller var trevliga. Vart är servicen man är så van vid här hemmavid?  Här är butiksbiträderna oftast hjälpsamma och på matställen försöker de tex ordna vegitariska alternativ till mig om det inte finns. Kanske hade otur i huvudstaden?
Nej tacka vet jag Alingsås och Göteborg ;)
 
 
 
 
 

Kommentarer
Viola

Ebba är så otroligt söt! Servicen uppfattar jag också som sämre i Sth. Det känns inte som om de bryr sig på något sätt. Gillar småstaden !

2013-07-27 10:28:26
Linnéa- Mamma till Ebba och bebis i magen♥

Taack :) Hon ska sälja sin älskade ponny så vi var tvungen att ta några bilder som man kan förstora :)

Vi var också sugna på en stockholmtripp men jag har kräkts så mycket så det hade nog blivit jobbigt att bila från norrbotten :) KRAM

Svar: Fy va trist att sälja en vän. Ja de där låter lite jobbigt, hoppas du får må lite bättre snart nu och slippa illamåendet. Kram
Emmelie

2013-07-27 15:18:52
URL: http://linneagranstrom.vimedbarn.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0