Som Askungen.

Herregud jag känner mig som Askungen idag, sysslorna tar aldrig slut här hemma!
Det har handlats, tvättats, lagats mat, lekt med barn, dammsugit och ändå ser hela hemmet ut som ett slagfält. Att jag dessutom har en riktigt sur sambo som inte gör minsta lilla försök att hjälpa till gör de inte lättare. Vi håller oss på varsin kant idag, vissa dagar kan det ju bli så.
Eftermiddagen blir helt klart bättre, då packar vi matsäck och flyr hemmet ett par timmar. Blir stranden idag med, och jag har väl tänkt mig ta årets första dopp. Får se om jag vågar, termometern visar bara 18 grader här hemma så det är ju ingen högsommarvärme direkt.
 
Igår fyndade Johan detta pippitält på loppis och inatt sov Ebba faktiskt delar av natten där inne. Perfekt för dom att kunna ha och leka i både inne och ute.
 
Dags att fortsätta sysslorna och försöka hålla humöret uppe ett tag till...
 
 
 
 

Kommentarer
Viola

Jättefint tält! Vad fick han ge för det? Det bästa med loppis är att man kan hitta fynd. Står man själv som jag i lördags hinner man inte titta runt så mkt utan ser bara andra komna bärande på det ena efter det andra som man kan tänka sig själv. En kvinna hade igår köpt en JÄTTEsöt dock vagga i mörkbrunt för 20kr, galet billigt! Den hade jag målat vit och sytt söta docksängkläder till. Då vi tyvärr inte lyckats få barn, hade sååå gärna velat ha kan jag ju inte köpa på mig för mycket barnsaker men en ganska stor låda har vi dock med ngr guldkorn i till barnen som kommer och hälsar på hos oss. Kakfatet och bakelserna i tyg brukar alltid bli favoriter. Vill bara säga Emmelie att du är en fantastisk mamma. Du grejar och donar och hittar på saker + fixar hemma. Beundrar er flerbarnsmammor, ni klarar allt . Passar hörna dina barn gratis någon gång i sommar om du/ ni skulle behöva få lite egentid själva el med varandra. Viktigt för relationen, man är ju inte bara mamma o pappa. Hör av dig om dag el kväll så ser vi om jag kan då. Stor kram Viola

Svar: Tack så hemskt mycket för dina ord <3 Han hade gett 75kr för de, så helt okej :)
Emmelie

2013-07-07 13:29:23


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0