Söndags morgon.

Godmorgon söndag.
 
Två timmar efter Ebba åkt till mormor så ringde hon och var ledsen och ville komma hem igen. Jag vill ge henne den tryggheten att kunna välja, jag vill inte tvinga på något när hon inte är tvungen.  Hon får göra ett nytt försök igen när hon är redo helt enkelt.
Idag vaknade hon på ett hemskt humör och jag antar det kan bero på att hon la sig sent igår, men herregud vilken utmaning hon kan vara ibland.
 
Det sista  vi gjorde när vi var i Stockholm i torsdags var att besöka Hötorget och herregud så mycket gott de fanns. Vackert att se på när grönsaker, frukter och bär låg fint uppradat på borden. Det skreks och tjoades överallt och man blev nästan påhoppad att köpa något, sån torghandel skulle vi ha här. Ja minus de där tjoandet då :P
Avslutade resan med att barnen fick springa av sig på en öppen yta med lite folk, plattan av alla ställen.
Herregud vilket folk det fanns, människor var helt borta och dealade droger helt öppet. Jag satt som förstelnad och glodde i smyg på alla omkring mig, tragiskt egentligen.
 
 
 

Kommentarer
michaela ♥

härligt att hon ville prova i vilket fall, lilla ebba. när hon vet att hon har frihet att ångra sig hela vägen så blir det ju inget som blir pressande för henne. hon kommer alltså säkert vilja prova igen och en vacker morgon får säkert mormor lyckan att vakna upp med sitt lilla barnbarn :)

2013-07-28 17:09:04
URL: http://minahjartanochjag.webblogg.se/
Linnéa- Mamma till Ebba och bebis i magen♥

Ja visst var det gulligt :´)

2013-07-28 22:59:37
URL: http://linneagranstrom.vimedbarn.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0