Stockholm del ett.

Yes, jag har en fungerande dator igen!
Det är inte klokt vad man känner naken när det tekniska inte fungerar som det ska, men nu är jag tillbaka med ordentliga bilder och inlägg igen.
 
Stockholmsresan var himla trevlig och vi var väldigt effektiva igår. Vi åkte redan vid sju på morgonen och var hemma vid tio igen på samma kväll och vi hann med att besöka Skansen, Grönan och Hötorget.
Jag skulle mycket väl kunna tänka mig göra en sån dagstur igen men kanske utan barnen då det känns som de gärna hade stannat lite längre på varje ställe vi besökte.
Saknsen var en hit men fy tusan var dyrt! Först 300kr i inträde till själva området för mig och Johan och sedan ytterligare 200kr för att gå in och kolla i akvariet där alla axotiska djuren befann sig.
Hugo var bara överlycklig över att äntligen få vara fri från vagnen och springa av sig lite av all den energi han samlat på sig under tågresan, men han uppskattade även att kolla djuren. Ebba min lilla tuffing klappade både spindel och orm till sin mammas stora förskräckelse.
 
Dags att avsluta , fredagsmyset väntar.
Mer om vår resa under kommande dagarna, och hörrni glöm ej lämna avtryck nu när jag är tillbaka igen.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Kvarntun

Första bilden är grymt läcker :) både hugo och johan ser lika fascinerade ut av det dom tittar på :)

Svar: Haha apor vetu :D
Emmelie

2013-07-26 22:13:17
Viola

Va mysigt ni verkar ha haft det. Mkt smidigt med tåg över dagen, har provat det också men dagen går så fort bara. Är så roligt att följa din blogg och se dina barn växa. Saknar dem mycket när jag ser bilderna. En fråga. Bilden längst ner är på Jonas o Erik men vilka är de andra två? De har ju besökt lekrummet . Ngn släkt? Har tänkt mycket på er kommande flytt och jag hjälper er gärna med barnen i mån av tid så ni kan ha fokus på flytt. Hör av dig i såfall . Vid ett sånt tillfälle är det gratis, vore kul att träffs barnen och hjälpa er lite. Ha det gott och hälsa! Kram Viola

Svar: Ja de brukar också komma till lekrummet , så du har rätt när du känner igen dom =) Ja men vi får ses nån dag då! Kram på dig
Emmelie

2013-07-26 23:10:56


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0