Dags för lopp!

9/6 dagen då jag bokat in mig på att springa Alingsåsloppet. Det kändes som om loppet var så långt in i framtiden när jag bokade det i början av maj, men helt plötsligt är dagen här och det är dags. Jag som är så långt borta i träningstänket och mattänket. Jag får springa som bara den, tävlingsmänniskan i mig får rusa eftersom tiderna pupliceras i Alingsåstidningen. Jag vägrar komma sist, hade vart nöjd att vara någonstans i mitten men inte allra sist!
 
Vi startade dagen med en helt underbar sovmorgon till sju, vilket innebär att Hugo sovit 12 timmar! Ebba hon sover än, 13,5 timmars sömn för henne hitills och det är inget som någonsin hänt innan. Ja uppenbarligen blir man trött av frisk luft helt enkelt.
Tänkte starta dagen med en såndär brakfrukost uppdukad med allt på bordet, tända lite ljus och försöka göra de mysigt. De är väldigt sällan det görs här hemma, vi brukar hälla upp det som ska användas och sedan ställa in det i kylen igen för att minska på disken (vi äger ingen diskmaskin).
 
Och under dagen blir det till att försöka sig på att göra lite nyttig glass igen, för fy tusan vad onyttigheter det blir för familjen så fort solen kommer fram - Varför?!
 

Kommentarer
Anna

Nyttig glass, det måste jag få receptet på!!!

Svar: Haha, oj oj! De är såååå simpelt! Jag mixar bara lite olika frukter och fryser in som glasspinnar, perfekt o barnen klagar inte =)
Emmelie

2013-06-09 19:48:28
URL: http://annasviktiga.blogspot.se
Anna

Tack! Hoppas det gick bra på loppet idag!

Svar: Tack tack =)
Emmelie

2013-06-09 20:01:28
URL: http://annasviktiga.blogspot.se
Linda

Vilka härliga bilder!

Ha en bra vecka!
Kram Linda


ps. Om du vill finns det en tävling hos mig där du kan vinna en personlig sagobok till dina barn. Kika in om du vill!

2013-06-10 09:59:15
URL: http://alltochelleringet.blogspot.com


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0