Imorgon är det dags!

Måndag igen och jag börjar bli riktigt nervös!
Imorgon är det dags att dra ut min visdomstand och eftersom den sitter så illa så blir det inte en vanlig utdragning utan en operation. Tandläkarskräcken blir ju tusen gånger värre när man inser dom ska SKÄRA och BORRA sönder tanden för att ens få bort den. Jag har krävt att få en häsdos lugnande innan, annars kommer jag inte klara av att utföra det. Grejen är att jag är minst lika nervös för smärtan efteråt, har hört den ska vara jävlig och att man blir svullen som bara den i ansiktet - Usch.
 
Idag blir det alltså att hålla sig sysselsätt på bästa möjliga vis för att slippa tänka så mycket som möjligt.
Frågan är bara VAD man kan hitta på?
Barnen tycks nämligen bråka mer än vad dom kan hålla sams nuförtiden, jag blir så himla ledsen över allt bråk som blir. Men jag antar sånt går i perioder precis som allt annat, behöver bara djupandas och räkna till tio ett x antal gånger per dag.
 
Önskar er en fin dag med glada och sammarbetsvilliga ungar ;)
 
 

Kommentarer
michaela ♥

håller tummarna för dig imorgon! jag vågar inte ens gå till tandläkaren för jag vill inte veta vad dom har att säga om mina visdomständer som sitter helt galet. fattar inte vad gud tänkte när han uppfann dom där tänderna...så onödiga!

Svar: Helt jäkla meningslösa! Jag är fullkomligt livrädd men jag hoppas att dom drogar ner mig ordentligt och att jag klarar att ens utföra de!
Emmelie

2013-06-17 20:21:11
URL: http://minahjartanochjag.webblogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0