Onsdags svammel.

Onsdagsmorgon, nästan lite fredagskänsla eftersom det är en röd dag imorgon och Johan tagit semster på fredag. Vi har alltså en långhelg framför oss, hoppas på skinande sol och barn med gott humör.
Det slog mig igår att på SÖNDAG är det dags för mig att springa Alingsåsloppet på 5km. Trodde de var ett par veckor kvar, 9/6 låter så långt framåt i tiden men tydligen är vi redan där. Jag som tappat de här med träningen, så himla tråkigt när jag hamnar i dessa svackor gång på gång. Jag skulle behöva en träningspolare som står och hotar mig med piska, eller gör en tävling av det hela eftersom jag hatar så innerligt att förlora ;)
 
Idag flyr vi återigen hemmet. Dom är här och tar bort möglet i ett fönster, så de blir en massa saker här hemma som inte är så barnvänliga. Eftersom jag och min hyresvärd inte direkt kan kommunicera längre så vet jag inte vad han tänkt göra här hemma. Han är ju vansinig eftersom jag har dragit in miljöskyddskontoret och på såsätt gjort honom skylldig dom pengar för arbetet, sen att han dessutom måste betala för att göra om huset svider nog lite för honom. Jag har lagen på min sida och han har fått till 5/8 på sig att fixa det som behövs fixas här hemma. Problemet är bara att han nog försöker komma undan genom att gömma möglet, men men jag och miljöskyddskontoret har koll på honom!
 
Frukostdags, idag kör vi äggmackor - Ha en fin dag kära du och glöm inte att lämna avtryck för det har vart lite dött här det senaste.
 

Kommentarer
emilia.

okej nu tar jag fram piskan, nu jävlar ska vi träna igen!!!

2013-06-05 21:50:52


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0