En känsla av att inte räcka till.

Herregud vilket dåligt humör jag var på i morses och förmiddags, så struntade helt i ett blogginlägg på morgonen som jag annars brukar.
Det som gör mig på kass humör är den där känslan att inte räcka till, att försöka behaga alla familjens medlemmar samtidigt som man ska försöka hålla undan efter sig. Ser bara hur hemmet sakta förfaller och jag får panik och försöker depserat plocka upp i farten samtidigt som man bär omkring på ett stycke barn som fortsätter sova dåligt om nätterna. Jag är i stort behov av några timmars egentid för att ladda batterierna och bara vara Emmelie.
 
Nåväl jag är på bättre humör nu efter lunch i magen och en liten minipromenad. Solen lyser , det blåser inte såå mycket som de gjort de senaste dagarna och snön är borta. Nu väntar vi på plusgrader också, för att vakna till -13 grader känns inte riktigt okej i slutet av mars månad.
Får försöka att njuta av solskenet idag utomhus, även om det är kallt - Trevlig lördag mina vänner!
 
 
Från förmiddagens promenad, Alingsås är så himla vackert och detta ligger bara tre minuter från vårt hus och vi passerar de varje dag.

Kommentarer
Yohannas.se

Åh men fyyyyyyyy.... hög igenkänningsfaktor :(

Svar: Man blir så trött. Jag hade verkligen behövt lite tid bara för mig själv nån gång. Eller att allt bara flyter på sådär , inga trotsiga barn, bättre ekonomi, rent hem och massa att sysselsätta sig med. Att ha flyt helt enkelt. kram
Emmelie

2013-03-23 17:24:52
URL: http://maiplunevermind.blogg.se/
Yohannas.se

Boka något eget om så bara för en timme, det ska jag! Det har varit på gång ett bra tag nu men varit så mkt sjukdomar hela tiden - men nu hoppas jag bli frisk snart så jag kan boka typ fotvård - massage och sånt, HERREGUD så skönt!!!!!!! Gör det du också ???

Svar: Ja jag vet, jag borde verkligen göra något sådant. Fyller år nästa vecka så man kan ju önska sig sådant :) Men skulle även behöva komma iväg en kväll med tjejkompisarna, ett glas vin ute eller något. Dock är min sambo negativ till att ha bägge barnen själva kvällstid och blir alltid sur så fort jag tar upp frågan :(
Emmelie

2013-03-25 10:30:27
URL: http://maiplunevermind.blogg.se/
Yohannas.se

Japp, men då får han bli sur. Det fick min sambo bli, vi hade massa bråk innan han fattade - å nu har vi en rutin att han tar fredagskväll+natt (två veckor i rad) å end of discussion!

Svar: Ja jag vet, tycker bara de e så tråkigt och hitta på något när de blir sura miner :/
Emmelie

2013-03-25 13:55:50
URL: http://maiplunevermind.blogg.se/
Stina

Det är nog många som känner igen sig!! Jag känner speciellt igen mig i de där me att plocka i farten med en unge på armen...

2013-03-25 20:18:07
URL: http://Stinaohugo.blogg.se
Yohannas.se

Förstår dej verkligen! Men det kommer vända, för ni kommer alla tjäna på att du mår bättre! <3

Svar: Tack <3
Emmelie

2013-03-25 20:44:49
URL: http://maiplunevermind.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0