Långfredag.

Långfredag som blir ännu längre eftersom lilleman här i huset bestämde sig för att kliva upp 05:28, iofs är han riktigt nöjd nu och springer omkring här och leker med sina bollar och bilar medan jag kan försöka vakna till liv så gott det går med en kaffe i handen.
Idag funderar vi på att gå och kolla det årliga "Chicken race" det är hundratals gamla mopeder som dom kör några mil. Vi brukar kolla själva starten eftersom Ebba tyckt det vara spännande att se så många moppar, och detta året tror jag att Hugo hade blivit överlycklig över att vara med. Just nu så brummas det åt allt med hjul här hemma, så får nog ta oss dit en sväng och kolla.
 
Annars planerar vi ta dagen som den kommer, vara ute och kanske grilla i fårhagen i eftermiddag med vänner. Ikväll drar pappa-Johan och spelar poker och jag blir själv med barnen kvällstid och en bit in på natten (något jag inte är van vid så håller tummarna de går bra)
 
Snart dags för frukost, förstår ni att denna pojk behöver bada varje dag? Haha! Godmorgon föressten!

Kommentarer
Linda-Mamma till Alfred

Ja hihi han är lite bortskämd vår lille going, det är hans pappa som skämmer bort honom;)

2013-03-29 10:21:00
URL: http://hummingbird.blogg.se
michaela- nybliven tvåbarnsmamma ♥

långfredag har man väl så gott som varje fredag när man är småbarnsförälder haha ;) hoppas ni får en fin dag vad ni än tar er för. och att kvällen med båda barnen flyter på fint!
GLAD PÅSK!

Svar: Haha ja visst är de så men nu va vi iaf lediga tillsammans =) Detsamma fina du!
Emmelie

2013-03-29 14:32:26
URL: http://minahjartanochjag.webblogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0