Långt ifrån perfekt men jag har gjort vad jag kunnat.

Tisdagsmorgon!  fick höra nu att jag skrivit fel ONSDAG ska de ju vara =)
 
Jag är fortfarande förkyld som bara den, och att ge sig ut och springa gör den knappast bättre utan snarare tvärtom. Så länge det bara handlar om förkyldningar så får dom gärna komma, vi har vart så sjuka de senaste att en liten förkyldning räknas ju inte ens.
 
Vi har pappa-Johan hemma här idag på morgonen eftersom vi ska på utvecklingssamtal på Ebbas förskola. Innan har dom bara haft bra saker och säga om vår tjej och jag hoppas och tror att samma sak gäller även idag. Man blir så otroligt stolt när andra människor har så himla mycket gott och säga om henne, det känns på något vis som om man har lyckats med hennes första tid i livet. Jag vill hon ska veta vad som är rätt och fel och känna stöd från oss att ändå få visa sin egna vilja utan att bara gå med strömmen. Jag hoppas jag är den mamman, långt ifrån perfekt och med massa att förbättra men jag har gjort det jag kunnat och det är en bra start<3
 
 
Bilder från gårdagens lekplats-häng.

Kommentarer
Clara *kalkprinsessan*

Visst är det så, för hur många känner du som är perfekta? ;-)
Förstår känslan när andra berättar hur social, trevlig och uppskattad ens barn är. Det gör alla gräl hemma så mycket mera värda sitt tjat.

2013-03-13 09:05:59
URL: http://cklaris.blogg.se/
michaela- nybliven tvåbarnsmamma ♥

visst blir man glad när andra säger fina saker om ens barn! det värmer hjärtat! hoppas samtalet gick bra även denna gång :)

Svar: Bara positiva saker även denna gång, så något rätt har jag uppenbarligen gjort =)
Emmelie

2013-03-13 12:05:58
URL: http://minahjartanochjag.webblogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0