Nöjd Ebba.

Godkväll!
Vilken himla kall dag det varit, sån isande kyla som har gått enda in till märgen även fast solen har lyst på oss. Imorgon hoppas vi på lite varmare grader så man kan vara ute lite längre stunder utan att förfrysa totalt.
 
Träningen hanns med men blev lite kortare än vanligt, Hugo var verkligen helt förstörd och övertrött som bara den när jag kom hem. Mammigare pojk än honom får ni leta efter kan jag lova. Är himla glad jag har möjligheten att vara hemma med honom tills efter sommaren, ja även om det innebär ganska dålig ekonomi. Han är inte redo för förskola ännu och det känns bra att slippa börja skola in pga att man är tvungen.
 
Johan och Ebba har vart i simhallen idag och haft lite egentid, sånt behövs ibland tror jag. Jag och Hugo gick på stan o kikade lite för att sedan bli uppmötta av resterande halvan av familjen. Ebba ska på pyamasparty på lördag och är väldigt förväntansfull för detta, så för att förbereda sig fick hon köpa sig en ny pyamas idag.
Nöjd tjej såhär innan läggdags!

Kommentarer
Madeleines.se - FotogladGravidMamma

Farligt gott! Mmm!! :D Och vilken tuff pyjamas, hihi!

Svar: Ja de va gott :) Ja kan du tänka dig lyckan då när vi såg sen att den var självlysande också? Lär inte få av henne den ;)
Emmelie

2013-03-10 20:06:33
URL: http://madeleines.se
23årig fru, egenföretagare och tre barnsmamma

haha vilken härlig pyamas :)

Svar: Hon ÄLSKAR den =)
Emmelie

2013-03-12 07:08:48
URL: http://lindaglansins.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0