Tagit igen lite sömn.

Har tagit igen ett par timmas sömn efter att ha somnat 20:30 på soffan igår, en hel del uppvak från Hugos sida men ändå välbehövlig extrra sömn. Ibland behöver kroppen ladda om batterierna lite och det tror jag min har fått göra nu. Planerar att ta oss ett besök till öppnaförskolan nu på morgonen, träffa lite människor och få barnen aktiverade - perfekt!
 
Blir bara ett kort inlägg nu på morgonen, hundarna ska rastas, disken ska diskas och jag ska göra ordning mig så jag ser lite mer levande ut än för tillfället, lika bra att sätta igång om vi ska hinna med öppnaförskolan med andra ord.
 
Godmorgon!
 
lite vårnytt till barnen som farmor hade med från polarn och pyret, blir nog dessvärre inte att använda förens efter sommaren då det är stort än.

Kommentarer
Hanna

Det har sina för-och nackdelar att ha barnen tätt...jag vet iofs inget annat :) Det första året med Matilda var tufft! Bianca var ju inte ens 18 månader när hon blev storasyster. Men det blir lättare hela tiden. Nu leker de så bra med varandra..och bråkar..men det går toppen :)

Vilken gullig bild på lillen i andra inlägget :D Hur gamla är dina barn?

Svar: Nej de e klart, du har inget och jämföra med. Skoj sen när de blir lite äldre och kan leka fint tillsammans. Mina är 15 månader och 4 år, så ja Ebba skulle precis fylla fyra när Hugo föddes =)
Emmelie

2013-03-05 12:51:38
URL: http://hannagmwahlin.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0