Vaknar upp till solsken.

Vilken underbar dag det ser ut att bli, termometern står redan på 13 grader och solen skiner mellan dimman.
Jag hoppas på friska barn idag så vi verkligen kan njuta av en vårdag utomhus!
Fick ett tips om att man kan ta med soppa i termos för utflykterna och det måste vi ju testa, perfekt att ha med och dricka ur kopp tillsammans med någon bit bröd ju!
 
Natten har vart jobbig för Ebba med sin hosta och hennes mage har börjat krångla igen. Hon har vaknat säkert minst en gång var tjugonde minut ett tag med smärta i magen och man känner sig självklart så maktlös! Blir att sätta igång och ge henne movicol regelbundet igen och hoppas det kan hjälpa henne.
 
Vad skoj att statestiken ökat det senaste, jag önskar er nya läsare välkommna och hoppas ni stannar kvar. Men som jag påminner om gång på gång så är det att lämna avtryck, jag blir så himla glad varje gång man har något nytt att läsa.
 
Nyvaken och inte helt pigg men hittills feberfri!

Kommentarer
sofie

Så jobbigt för henne att hennes mage krånglar, ni var hos lite läkare och annat väll med henne? eller har jag blandat ihop det nu kanske!
Hoppas iallafall att hon känner sig piggare idag och att ni kommer ut en sväng i det härliga vädret!

Svar: Jo men du har koll på läget =) Vi var hos massa olika läkare o testade mot allergier osv. Men troligtvis är de förstoppning som man tydligen kan ha även om dom går på toa. Så movicol ska ju förhoppningsvis få bort de lite.
Emmelie

2013-05-16 11:42:20
URL: http://blomstertappan.blogg.se
Anna

Håller tummarna för att Movicolen hjälper! Om du investerar i en mattermos, så finns det ju massa saker du kan ta med dig ut. Varmkorv, chiliconcarne, tortellini är några förslag på vad som går att ta med. Kall pastasallad är en annan idé som brukar funka med barn. Då kan de ju plocka lite själva med det de gillar. Pizzabullar är också bra att ta med sig ut. Antingen köper du färdig pizzadeg, eller så gör du en vanlig vetebrödsdeg, men skippar sockret. Sen brer du ut tomatsås och det du vill ha som fyllning på degen, rullar ihop degen som när man gör kanelbullar och skär i bitar. In i ugnen och ut kommer "matiga" pizzabullar ;)

Svar: Vet du vart man kan köpa en mattermos?
Emmelie

2013-05-16 20:03:08
URL: http://annasviktiga.blogspot.se
Anna

Förlåt att svaret dröjt, men det gick inte att skriva på mobilen. Jag har köpt mina mattermosar på ICA Maxi och Clas Ohlsson. Vet tyvärr inte vilken som var billigast, men det är ju tämligen lätt att ta reda på;)

2013-05-19 22:20:13
URL: http://annasviktiga.blogspot.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0