En veckas semester tack.

Två nybadade trötta älsklingar igårkväll.
 

Jag förstår inte, Hugo har hela veckan sovit enda tills sex och vissa dagar tillochmed till strax efter. När tror ni han slår upp sina blå idag?  Jo självklart strax innan fem och hade inga som helst planer på att tänka somna om, är det inte typiskt?
Bråken här hemma startar direkt och mamman i familjen är så otroligt trött på syskonbråk att jag skulle behöva mig en veckas semester för att få lite återhämtning, helt seriöst det är galet hur mycket de kan bråka!
Oftast är det ju Hugo som startar bråken, och Ebba är känslig och reagerar stort varje gång (vilket är precis det han vill)
Nej jag längtar och ser fram emot mer harmoni här hemma, mindre skrik och bråk  och mer vänskap.
Undra om den dagen någonsin kommer? Eller om dom alltid kommer bråka så som jag och en av mina systrar alltid gjorde? Skönt att höra att dom på dagis säger att dom är väldigt måna om varandra iallafall, det bårdar gott.
 
Godmorgon föressten.
 
 
 

Kommentarer
Sara - Ensamstående mamma

Förhoppningsvis blir bråken mindre och mindre med tiden :) Men kan tänka mig att det är väldigt påfrestande och att man blir galen :/

Svar: Ja galen, minst sagt. Men så kommer de stunder då de verkligen bryr sig om varandra och är sådär fina och helt plötsligt glömmer man alla de andra stunderna.
Emmelie

2013-11-16 14:54:26
URL: http://dolphin.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0