Skogspromenad.

Kvällen är här och jag sitter med studier, genetik närmare bestämt.
Vi har ett stort prov nu i veckan och det är svårt att nöta in komplicerade saker, ja för det där med genetik och allt vad det innebär är verkligen inget enkelt.
 
Vi har besök av farmor och farfar och har underhållt oss på en lite olika håll idag. Jag, barnen och farmor tog oss iallafall en trip upp till skogen där vi letade vitmossa för att kunna dekorera adventsljusstaken. Jag blir så varm i hjärtat när jag ser på barnen, Ebba som är mer av en "pojkflicka" och sedan har vi Hugo som gillar dockor, halsband och glitter <3 Det är fint att de får gå sin egna väg, och jag är glad att jag blivit mer medveten om detta med genus och allt sådant under de senaste åren. Jag vill inte stänga några dörrar, jag vill att det ska ha alla valmöjligheter oavsett kön <3
 
 
 
 

Kommentarer
Mamman till L & L

Det är ju så himla intressant vad barnen får för personligheter. Och när man fått upp ögonen för genus blir det ännu mer spännande, håller jag med om, för de kan ju verkligen utveckla sig åt vilket håll som helst :)

Svar: Ja visst är det så:) tycker de är kul och se faktiskt, de är sigsjölva bara hittills :)
Emmelie

2013-11-30 21:50:03
URL: http://vimorina.blogg.se
sofie

Ja man inser ju tyvärr att man har en del fördomar och det är ju alltid så skönt när de ställs på sin spets och man inser att man har fel! olivia älskar max bilmatta och han går alltid runt med hennes sulky, nej barn ska få vara som dom är och gilla vilka leksaker de vill oavsett om det är "kill eller tjejleksaker"!

2013-11-30 22:24:45
URL: http://blomstertappan.blogg.se/
stin

Det där va fint sagt Mimmi!!!

2013-12-01 10:06:10


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0