Stress.

There comes a time in  every day when no mather what the question is, the only answer is coffee!
 

Haha ja visst är det så, den där svarta koppen kaffe är guld värd för att komma igång. Extrra stressigt känns det idag också eftersom Hugo ännu en gång sovit längre än han brukar, dags att börja sätta alarmet? Det har ju jag aldrig behövt göra liksom.
Påbörjar dagen med prov i skolan, sedan avslutar jag den något tidgare än vanligt eftersom vi i utbildningssyfte ska gå och se någon film.
Sängarna ska bäddas, barnen och jag ska ha kläder och frukost ska ner i magarna innan hundarna ska promeneras och bussen går om en timma - stress!
 

Kommentarer
Karro & King :)

Jo kaffe är bra, fast inte "riktigt" kaffe, föredrar latte lr liknande :P Hoppas du hann med allt innan du far iväg :)

Svar: Åh du måste lära dig och dricka en riktig kopp starkt kaffe ;) Man lär sig uppskatta det ;)
Emmelie

2013-11-12 09:19:40
URL: http://www.karroochking.se
Hanna Z

Det var det, nu har jag inte varit på så många spa men det här är svårslaget. Helt fantastiskt!

Här sitter jag med mitt morgonkaffe, bästa när man lämnat E på dagis och N sover morgonvila :)

Svar: Jadu det låter helt underbart =) morgnkaffet är heligt, likaså mitt tiokaffe i skolan ;)
Emmelie

2013-11-12 10:23:16
URL: http://hannaz.se
Melanie

Hej igen!
Jag vet precis hur du känner det, Moa kunde ha uppemot 7 såna uppvak/utbrott per natt under en period. Vi har stått ut länge och mest synd är det om henne såklart, som ej kan andas ordentligt och som ej får sova bra. Det är också så att barn som har en sånhär körtel som fortsatt växa (och alltså täpper till) har ofta förstorade halsmandlar. Så om dom ser att Moa har det, så kommer dom ta bort dom också under samma operation. Vi fick ej bra hjälp från BVC när vi kontaktade dom först, men sen krävde vi en remiss till öron-näsa-hals (för det har man rätt till!) och nu har det äntligen tagit fart alltså. Så det är mitt råd, kräv en remiss och en undersökning. Kanske eran dotter har samma som Moa har, och tänk vad jobbigt för henne att inte få sova bra och sen orka med vardag med dagis och allt.
Stå på er och kräv en remiss till sjukhuset, BVC är inte mycket att hänga i granen tyvärr och kan heller inte göra en sådan undersökning själva.

Fint namn hon har föressten er dotter, Ebba heter Moa i andranamn ;-)

Svar: Åh tusen tack för svaret. Allt som du beskrivit om din Moa stämmer SÅ in på hur Ebba har det. Jag har läkartid om ett par veckor och ska kräva en remiss till öron näsa hals!
Emmelie

2013-11-12 12:27:46
URL: http://enlitendelavmig.blogg.se
Melanie

Och en sak till, nattskräck hänger ofta samman med dessa tillstånd. Eftersom körteln gör att barnet inte får tillräckligt med luft och svårt att sova, hamnar dom aldrig i djupsömnen utan bara i ytlig sömn, och det är där drömmarna/nattskräcken kommer in i bilden.

Svar: ska ta upp allting , vet du vad denna körteln som växte hette ? så jag har mer kött på bena när jag kommer till läkaren tänkte jag.
Emmelie

2013-11-12 12:29:28
URL: http://enlitendelavmig.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0