Älskade ränder.

Godmorgon.
Här har morgonen varit igång sedan strax efter klockan fem som vanligt, herregud vad jag önskar att Hugo kunde tänka sig sova lite längre iallafall. Dagarna blir så himla långa och många av timmarna går åt av att vänta på att alla andra normala människor ska vakna.
Idag väntas ännu mer uppackning här hemma och kanske få lite mer ordning, just nu känns hela hemmet som ett skal och jag vill ha det lite mer personligt såklart.
 
Föresten, igår öppnade en villervalla butik här i Alingsås. Kunde såklart inte låta bli att kika in där eftersom jag fullkomligt älskar ränder och färger. Ebba fick själv välja en kjol och ett par strumpbyxor. Hon upplyste mig nämligen om att hon minsann inte har någon "danskjol" hemma ;)
 
 

Kommentarer
Viola

Jättekul med Villervalla, gillar deras färger och mönster . Mycket av deras kläder kan både kille o tjej ha så man kan ärva i fam . Gläds över att ni har skogen så nära, det är verkligen ett stort plus för området. Ha en go dag!

2013-10-06 10:07:26
michaela- mamma till tre 💗

men kära du! när har du möjlighet att ta sovmorgon? kan ni inte dela på helgerna? vi har varit jättedåliga på det innan men försöker verkligen skärpa oss så att man får lite extra vila en dag i veckan.

fiina plagg!

Svar: Nja de händer la inte direkt att jag får sovmorgon, Hugo blir tokig på om han inte får vara med mig :/ Sen resonerar min kära sambo så att han minsann lägger sig senare och därför behöver emr sömn på morgonen :(
Emmelie

2013-10-06 10:08:14
URL: http://minahjartanochjag.webblogg.se/
Jennica - blivande tvåbarnsmamma

åh, villervalla är ju bland det finaste som finns :)

Svar: Ja eller huuur =) Älskar färgglatt och ränder så villervalla passar mitt tycke väldigt bra :)
Emmelie

2013-10-13 16:45:03
URL: http://mammajennica.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0