En färgklick.

 

Men se så fin puff vi hittat<3
Hittade denna och en till identisk på blocket, skrev ett mail och det visade sig vara min kusin som sålde dom, haha så idag när jag och Ebba var iväg på egentid så kom dom med hemkörning av dessa, en härlig färgklick och barnen älskar dom.
 
Nu väntas alltså en vecka höstlov för både mig och barnen. Jag håller tummarna hårt att Hugo blir frisk, han har nämligen fortfarande runt 39 graders feber och dessutom med största sannolikhet dragit på sig krupp.
Imorgon blir det att dra på ett besök till vårdcentralen om hostandet och febern inte gett med sig.
 
Önskar er en fin söndagskväll <3

Kommentarer
Viola

Så roligt att stöta på er på Allum, ni är så fina ihop. Ebba måste tyckt det va jätteroligt att få egentid med dig på varuhuset. Jättefin piff ni köpt, färgklickar behövs så här års. Ha det gott! Kram Viola

Svar: Ja men det va skoj att ses, Ebba tycker sååå mycket om dig! Hoppas ni hittade en liten smidig väska :) Och Ebba trivdes att komma iväg själv och vi fick köpt de två första födelsedagsprsenterna till Hugo.
Emmelie

2013-10-27 20:02:26
Camilla

Vilka fina puffar :) Hoppas killen din kryar på sig! Har en grym tävling på min matblogg så kika gärna in där och tävla om produkter värda över 1000 kr :)

Svar: Du har redan tipsat om den :P
Emmelie

2013-10-27 22:30:21
URL: http://www.coquina.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0