Sista måndagen.

Måndag igen och inte taggad alls att gå tillbaka till vardagen redan, helgen går som bekant alldeles för fort-
Men detta är sista måndagen i detta huset, nästa vecka startar jag veckan på en helt ny plats.
Detta hus har vart vårt hem i fyra år och det känns faktikt lite vemodigt att vi snart inte bor här längre. Vi flyttar till ett nytt och fräscht ställe utan något mögel, allt kommer att bli till det bättre såklart.
Men ändå, här är barnen uppvuxna och detta är vårt hem.
 
Vi var en trip till Ikea igår och köpte lite smågrejer, här ser ni lite av de jag fick med hem.
Tänkte köra lite gröna detaljer i nya badrummet och tror att det kommer bli kanon med lite färgklickar här och var i de annars väldigt vita hemmet.
Ljuslyktan blev jag helt förälskad i, den ger ett jättefint sken och kommer göra sig fin tillsammans med lite andra ljus på en bricka på nya vardagsrumsbordet som jag fyndade begagnat.
 
 
 

Kommentarer
Jessica

Åh, det där med att helgen går alldeles för fort känner jag verkligen igen. Jag har dock "tur" som får VAB:a imorgon! Ska bli mysigt med lite extra "ledighet" tillsammans :-)

Vad kul med flytt, men förstår att det måste kännas jobbigt att flytta från ert hem. Vi bor ju litet, jag & Tyra, i en etta på 31 kvm. Men tanken att om ett par år flytta till större skrämmer mig. Jag älskar ju den här lägenheten & vill aldrig härifrån! :-)

Svar: Åh ja de är liksom roligt men samtidigt kommer jag sakna detta hus som bara den. Vi får skapa nya minnen på de andra stället såklart :)
Emmelie

2013-09-23 19:35:22
URL: http://dubbelespresso.blogspot.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0