48 timmar har gått för barnen.

Fortfarande håller jag mig frisk, jag hoppas innerligt att det fortsätter vara så eftersom jag hitills klarat mig ifrån skiten som drabbade resten av familjen.
Idag har det gått mer än 48 timmar för barnen och man kan med gott samvete vistas utomhus utan att riskera att smitta ner någon, så vi tänkte promenera ner till mammas jobb nu under förmiddagen bara för att fördriva tiden. Man blir lite knäpp av att enbart vara hemma i två dagar och hade de inte funnits syskonbråk innan så vill jag lova att de finns de nu.
 
Barnens gaderober är i stort behov av en uppdatering vill jag lova! De växer så det knakar bäggetvå och jag håller koll både på tradera och facebooks köp&sälj-sidor i hopp om att fynda lite. Var inne på villveralla butiken häromdagen och såg till min stora förtjuselse att de hade fått in skor - Hur söta är de inte?!
Just skor är en förbrukningsvara här för Ebba, hon kan ha ett par skor i typ två månader innan de är sönder. Båda behöver både vårskor och stövlar och dessa skulle ju passa dom perfekt <3
 

Kommentarer
MADDISENJ.SE

Hoppas du slipper bli sjuk!

2014-04-16 10:29:42
URL: http://maddisenj.se
Jennie & FrökenFlis

då får vi hoppas du inte råkar ut för det, och va skönt att timmarna gått så man kan komma ut lite, vet hur det är man blir knäpp av att vara hemma för länge ;)
Ja visst är villervallas skor snygga, såg dom i en butik häromdagen!

Tack så jättemycket! :D
När vi marmorerade äggen hade vi kvar innehållet för att de skulle sjunka bra i vattnet :-)
Jag pickade hål och blåste ut dem dagen efter när de var helt torra :-)

Kram och ha en bra dag!

Svar: Kanske får sysselsätta oss med att göra sådana ägg sedan då, tack för tipset. Kommer kika in på din mysiga blogg igen :)
Emmelie

2014-04-16 12:07:25
URL: http://jenniesays.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0