Ett försök till lugnare nätter.

 
Godmorgon, ännu en dag då det var bra svårt att få upp Ebba och hon har faktiskt nyss klivit upp här.
Denna gjorde min syster till Ebba, ett försök att få henne att sova i egen säng genom olika belöningar efter ett visst antal gånger. Jag tänker att hon ska få något litet varje natt fram tills dag fem, typ i stil med ett paket tuggumi eller något liknande i den prisklassen. De inringande dagarna ska hon få något hon själv bestämt och just nu står det "En pysseldag hos moster och Nea" "Besöka lekplayset" och "simhallen" så önskningarna är ju rätt lätta att genomföra när hon väl klarat det.
Första natten, ingen stjärna vilket innebar att hon återigen sprang ner till soffan och la sig med sin pappa (ja vi sover skilt eftersom bägge barnen krisar så nattetid och det är lättare att ha ansvar för ett barn) Får se om denna metoden kommer fungera.
 
Nu ska vi göra ordning oss, ta hundarna på en morgonpromenad och sätta oss i bilen mot Borås sjukhus där Ebba ska till ögonläkaren för att kolla upp hennes knöl som suttit på ögonbrynet sedan födseln, får se om de bestämmer att vi ska ta bort den eller ej.
 
Ha en fin tisdag!
 
 
Godmorgon, å
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0