Rastlöshet tidigt på morgonen.

Söndag och vädergudarna spår regn och jag känner mig redan nu rastlös och undrar vad tusan vi ska hitta på tillsammans om regnet öser ner. Att sitta på sina rum och leka med sina leksaker fungerar inte här, helt ärligt så tror jag att iallafall Ebba hade klarat sig helt utan en enda leksak eftersom hon nästintill aldrig leker med dom ensam. Jag minns att jag också hade svårt att fantisera och leka själv som mindre, så kanske har hon ärvt det från mig.
Mina barn är typiska ute-barn och jag trivs också med att hitta på saker utomhus också eftersom det är guld med frisk luft och konflikterna blir mindre om vi ej är på hemmaplan. Så tips på vad man kan sysselsätta sig med denna söndag?
 
Ebba kom nyss upp här och var stolt som bara den att hon sovit en hel natt i egen säng, det går lite i perioder hur det fungerar och nu har hon faktiskt sovit två hela nätter i sin säng på raken och det är ju lite av ett rekord här hemma. Sammanhängande sömn är något vi i denna familjen inte är bortskämda med vill jag lova.
Idag börjar vi försöka introducera mer glutenfritt hemma och hoppas det ska göra skillnad på temprament och kanske tillochmed sömn, allt är värt att testa för Ebba och hennes lilla mage.
 
Från igår eftermiddag:
 
 
 

Kommentarer
Caroline - Foto | Gran Canaria | Mamma

Tack så mycket :)

2014-04-13 22:55:52
URL: http://carrosungar.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0