Träning och kost.

Godmorgon lördag.
Jag kan knappt förstå att jag har ett långt lov framför mig som väntar, ser fram emot det samtidigt som jag ställer mig frågan hur tusan jag ska underhålla barnen på bästa möjliga vis så det inte blir kaos här hemma?
Får hoppas på vädret så vi kan köra lite lekdater ute, kanske någon pysseldag eller någon utflykt som man i vanliga fall aldrig hinner med att planera in - försöka njuta så gott det går.
 
Jag tänkte faktsikt starta helgen med att leta upp min träningsväska och ta mig till gymmet. Ja jag har inte vart där på över fyra veckor och känner att nu är det nog på tiden att sätta igång och försöka komma igång. Ja visst vill jag gå ner i vikt men framförallt vill jag bli starkare för att få ordning på ryggen, få mer ork och på så sätt få massa fördelar både på hemmaplan och i skolan. Sedan under eftermiddagen så hoppas jag komma iväg och storhandla, har tänkt mig testa glutenfritt här hemma ett tag för att se om Ebbas mage blir bättre. Jag har även läst att barn som är känsliga kan bli överaktiva och få sömnsvårigheter?!  Den beskrivningen passar ju som handen i handsken på Ebba och jag är villig att testa allt för att hon ska få de bästa förutsättningarna att må bra såklart.
 
Önskar er ella en fin lördag, nu ska frukosten dukas fram och sedan ska kaoset här hemma börja röjas upp så vi kan ägna oss åt andra roligheter sedan.
 
 
 

Kommentarer
Malin-tvillingmorsan♡

Härligt med lov! Hoppas ni får en mysig vecka:) kram

Svar: Tack så mycket =)
Emmelie

2014-04-12 23:54:31
URL: http://blogg.loppi.se/tvillingmorsan/
Nina

Öppna förskolan (Noltorp) har öppet!;) mån, tis och sen är det påskfest på ons, fast den måste man vara anmäld till..vet dock en mamma och 2 barn som får tacka nej, så 3 platser över:) tips tips!

Svar: Tack så mycket , nu blev dock barnen magsjuka :(
Emmelie

2014-04-13 21:20:15


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0