En tidig morgon.

Godmorgon.
Jag kommer aldrig någonsin vänja mig vid att ställa klockan på fem, nog för att jag är morgonpigg och barnen likaså men riktigt så tidigt är det inte okej att kliva upp. Det var en tid då barnen alltid vaknade runt de klockslaget, men då hade man iallfall turen att aldrig behöva stressa upp och vara redo och utanför dörren en timma senare som idag.
Tänka sig att jag ska börja på högskola idag! Jag är så fruktansvärt nervös för hur det ska gå, om jag ska hitta och vilken typ av människor det är på plats. Har känslan av att jag kommer känna mig felplacerad men hoppas snart att känna mig hemma. Och återigen, snälla ni håll en tumme för mig att tiderna och schemat går att få ihop så jag verkligen kan börja studera och slipper hoppa av pågrundav en sådan sak.
En sak till som oroar mig är hur det kommer att gå för min underbara son att  vara på dagis en hel dag. Han gråter långt innan man säger att han ska dit och att lämna har de senaste varit i ren panik.
Det blir en stor omställning att komma tillbaka efter sommaruppehållet men även en stor omställning att vara där ensam, han som alltid haft tryggheten i Ebba.
Jag kan tänka mig de flesta barn mår bra av förskola till viss del och har ut mycket av de, men sedan finns det vissa som nog skulle ha det minst lika bra hemma och Hugo är ett sådant barn.  Bara har får vara med mig så är han nöjd, och det gör så ont i hjärtat att bli tvungen att lämna honom när man vet hur han är.
 
Så håll en tumme för mig på skolan och håll en tumme för Hugo som får en heldag på dagis.
 
Mina två hjärtan leker kurragömma i skogen, från förra veckan <3
 

Kommentarer
Tessan

Lycka till idag och hoppas det löser sig med schemat!

2014-08-25 10:03:51
Yohannas.se

Nej fy för sjutton... fem alltså... jag gick upp 05.10ca alla år i hemsjukvården, och det är natt, så är det bara. Det är inte vettigt, och man är inte människa den tiden, man kör enbart på mekanisk kraft typ... så är jag iaf... in i tunneln o bara göra det man ska, inget mer.

2014-08-25 20:57:58
URL: http://maiplunevermind.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0