Jag är så trött på...

Jag känner mig så fruktansvärt trött på detta, så himla less på att kämpa i motvind och samtidigt bli behandlad som om jag ingenting vore värd. Jag sliter arslet av mig för att orka mig igenom dagarna och gör mitt bästa för att slippa tänka på framtiden. Men när man blir nedtryckt gång på gång så är det jäkligt svårt att fortsätta hålla huvudet högt och bete sig vuxet gång på gång. Jag tål inte att bli behandlad hur som helst, jag vill inte att någon svär åt mig framför barnen och säger det ena och andra för jag har då verkligen inte förtjänat det. De är jag som kämpar och drar i alla trådar jag har för att få det att gå ihop och de enda jag kräver tillbaka är respekt men när man inte ens kan få det så blir det svårt att fortsätta orka.
Jag behöver lite medgångar i livet nu, jag är i desperat behov av det för att inte lägga mig ner och ge upp totalt.
 
Mitt i allt kaos vill jag tacka en vän som kom hit och hjälpte mig att planera för hur Ebbas rum kan bli bättre och passade Hugo medan jag och Ebba var på simskolan, guld värt.
Och ett tack till till min kusin som lämnade över så fina kläder till barnen som hon sytt i tyget som Hugo själv pekat ut <3
 
 

Kommentarer
Yohannas.se

Måtte du snart få bo själv och reda i ditt EGET.

Svar: Hoppas jag med ! Kram
Emmelie

2014-08-05 22:28:08
URL: http://maiplunevermind.blogg.se/
Christel

Vilka fina kläder :)
Hoppas snart allt löser sig för dig

2014-08-06 10:51:31


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0