Rusch och kvällsångest.

Jag överlevde den stressiga dagen på jobbet som "mat-tant" och jag gillade faktiskt att det var sån extrem rusch och att man ständigt hade att göra, arbetstiderna 07-13:30 var ju helt perfekta för mig som är småbarnförälder och dessutom ensam. Tyvärr verkar det inte bli fler tider, bolaget ville pausa mitt upplärande tills jag fått reda på mer om schemat om skolan, tråkigt då jag hade blivit lovad jobb veckan ut. Skola innebär ju inte att man aldrig kan hoppa in och arbeta och högskolan är ju inte längre helt självklar  för mig med tanke på att tiderna verkar vara orimliga för mig.
Jag känner ångest, svårt att andas och hjärtat bultar men egentligen kan jag inte förkalra varför de känslorna kommer utan får istället bara svälja och försöka genomlida det.
 
Tog vara på eftermidagen genom att hänga på lekplatsen med bästaste grannen och fick välförtjänt frisk luft innan det återigen började regna.  Både Ebba och Hugo var nog extremt trötta efter denna tidiga morgon efter en natt med dåligt med sömn.  Ingen av dom var minsann trötta men båda somnade väldigt fort när de väl lagt sina huvuden på kudden.
Herregud så jag älskar de två<3
 
 
 
 

Kommentarer
michaela- mamma till tre 💗

inte för att vara sån, men det är väl inte konstigt att du har ångest! det är sjukt stressande att inte veta vad som händer med hela ens tillvaro. bara det ger ångest. att du sedan har två små som du önskar det bästa spär så klart på. du behöver inte kunna förklara varför du mår dåligt men det är verkligen inte svårt att förstå om det är så. det är f r u k t a n s v ä r t att leva i ovisshet. jag hoppas att du snart får klarhet i pluggandet och kommer in i er nya vardag så att livet kan komma på banan för dig igen.

massa kramar och pepp ♥

Svar: Åh tack för de orden vännen <3
Emmelie

2014-08-20 21:28:42
URL: http://minahjartanochjag.webblogg.se/
Mammalola

Angående tiderna så vet jag förstås inte hur det kommer funka i Skövde, men där jag läste stod det ofta sådär långa tider på schemat för att det hade med salsbokning att göra, men vi slutade i princip aldrig så sent. Sen minns jag att det var fler och senare tider första året och att det blev en stor skillnad andra och tredje året då man hade mer tid att arbeta hemma.

Svar: Ja jag hoppas de ska lösa sig med tiderna. Jah kan inte vara ifrån barnen så mycket o de hade inte känts rätt o lämna så långa dagar heller :/
Emmelie

2014-08-20 21:54:33
URL: http://livsviktigt.vimedbarn.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0