Torsdags morgon.

Där sitter mina två skatter med sina pyamasar i soffan framför bolibompa, jämte dom sitter hundarna och tittar storögt och väntar på att de kanske ska tappa någon av deras frukt. Allt känns så hemma och tryggt när jag ser det där. Jag försöker ta vara på den lilla tid jag har med dom dagligen nu, att åka tio mil om dagen för att komma till skolan tar tid. Bara att åka från stationen tar en timma, sedan får man räkna med att bussen upp till mig tar en tid efteråt med.
Kommer jag klara pendla och vara ifrån dom så mycket?
Alla säger att de är nu i början som det är lite extra tufft, innan man lär sig prioritera hur mycket man behöver analysera allt och innan man lär sig vilka föreläsningar man borde gå på.
Därför bestämmer jag mig för att stå ut den första tiden och hoppas det lugnar sig och försöker lösa nära och kära som hämtar barnen tidigare.
Två dagar till , sedan är det dessutom helg. En helg då det är aktiviteter för barnen i form av Alingsås stora barnkalas. Så bor ni i närheten så tipsar jag er om att komma hit på lördag och låta barnen njuta av massor aktiviterer som endast är till för dom.
 
Godmorgon föresten, dags att stressa vidare.
Ni sjusköterskor som läser, har ni några anatomi böcker att sälja?
Att köpa skolböcker som väger ett ton visade sig kosta en förmögenhet dessutom.
 
 

Kommentarer
Christel

Kan inte pappa´n hämta barnen tidigare ?
Hoppas så att det kommer lösa sig för dig då detta är din stora dröm

Svar: Nej.. Den frågan kommer ofta upp . Han jobbar i Gbg och är sällan hemma före 17:30.
Emmelie

2014-08-28 10:57:12
Angus

jag har!! :) trots att jag är en sekten arbetsterapeut, men de är alldeles för gamla och förlegna för dig. Läste för många år sen :)

Svar: Haha attans :P
Emmelie

2014-08-28 14:36:40
URL: http://www.angusfoto.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0