Dags för att resa till Skövde.

Klockan står på 05 och jag sitter här med grus i ögonen och klunkar kaffe ihopp om att bli piggare. Veckan med vfu är jobbig och jag vill att både onsdagen och torsdagen ska gå med en jäkla fart så jag återigen kan få vara i Alingsås och studera igen. Aldrig trodde jag att jag skulle uppskatta så otroligt att få sitta i hemstaden att studera och slippa åka de där tio milen för att komma till skolan. Att få plocka upp böckerna och sätta på datorn hemifrån känns verkligen som en lyx och därför längtar jag lite extra till dagar som de.
Men jag hoppas dagen på praktiken blir givande idag och att jag får möjligheten att prova på några av de moment jag tränat på såsom benlidning, blodtrycks koll och venprov. Det är så mycket roligare at vara ute i verksamheten om man praktiskt får göra något och inte endast agera svans.
 
Jag ser fram emot att äntligen få komma iväg på en aktivitet med barnen. På lördag har vi bestämt oss för att ta oss till Liseberg och gå och kolla. Jag har inte varit där under julperioden sedan strax efter året det öppnade så det ska bli exra roligt. Det var längesedan vi var iväg och gjorde något sånt och jag tror besöker kommer vara uppskattat av dom bägge. Jag önska så jag kunde ge dom såna möjligheter mer, men jag hoppas och tror att mina vardagliga små utflykter är mer än nog för dom.
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0