Downperiod och minnen.

Torsdag och en heldag i Skövde väntar. Föreläsningar hela dagen lång och jag känner mig inte det minsta peppad ska jag säga. Sedan två veckor tillbaka så har studierna känts tunga och jobbiga, som om jag bara vill ge upp liksom. Allt började med en dålig praktiskplats och en tillhörande uppgift och sedan dess har den där dåliga känslan hängt i sig och jag får  inte tummen ur att börja ta tag i något som jag borde göra. Hoppas bara det är en liten svacka och att jag snart är på fötter igen.
 
Nedräkning pågår inför Ebbas födelsedag på söndag. För sex år sedan gick jag som 22åring höggravid, arg och trött på att passerat mitt bf-datum som var den 6/12-08. Känns som ett helt liv sedan, jag visste verkligen inte vad som skulle komma och hur otroligt det skulle bli att få vara mamma. Allting förändrades sedan den dagen och någon annan blev viktigare än jag själv.
Älskade unge, tack för att du blev vändpunkten i mitt liv <3
 
Haha sex år sedan och svullen med bauta mage.
 

Kommentarer
Angus

Jag såg inte att det va du! :) Underbara bilder, vacker som få! finns inget finare än gravida kvinnor
Att vara mamma är verkligen en resa!

Svar: Haha nej, jag var rätt ordentligt svullen under min första graviditet. Önskar så att man kände mig så vacker som man ser alla andra gravida. Kram på dig.
Emmelie

2014-12-11 16:49:50
URL: http://angusfoto.blogg.se
Yohannas.se

Ja oj vad du har förändrats sedan dess, du...! Samlade du mkt vätska?

Svar: Ja det gjorde jag verkligen, sen var jag ju större än nu innan jag blev gravid också . Haha skönt att man känner sig snyggare med åren :)
Emmelie

2014-12-11 21:09:19
URL: http://yohannas.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0