En ny vecka.

Och så startar vi en ny vecka, vi har bara två veckor kvar innan det är slut med åkandet till Skövde för en tid framöver, börjar få ganska stor tentaångest inför januaris TRE tentor som vi har när vi kommer tillbaka efter jul. Innan man börjat ordentligt så känns allt så främmande och stort men jag hoppas att vi snart kan börja bena ut allting så det blir mer tydligt vad vi faktiskt förväntas kunna. Något jullov blir det alltså inte för mig alls som kommer ha fullt upp med studierna.
 
Igår var det dags igen att fotografera min sysslings mage <3 Tyvärr var väderförhållandena usla så det blev inomhus, men hon är så vacker så med stora magen. Det är konstigt, alla andra gravida kvinnor finner jag så otroligt vackra, men annat var det när jag själv väntade barnen och gick upp 25kg och kände mig allt annat än fin ;)
Blir det något syskon i framtiden så hoppas jag att jag får en enklare graviditet och kan njuta lite mer av den precis som hon gör.
 
Dags att kicka igång dagen och försöka ta vara på denna måndag, jag känner mig helt ärlig lite fundersam på vad jag ska göra. Jag har som sagt mängder av grejer i skolan men vet inte riktigt vad jag ska börja och känner att jag inte orkar börja ta tag i det riktigt än.
 

Kommentarer
Evelina Vikholmen

Åh, du är la för fin! Tack underbara du!! Men du har alldeles för kritiska ögon mot dig själv (känner igen mig till tusen dock :P) - du har varit supervacker under båda dina graviditeter!! Och alltid annars också såklart! ;)

2014-12-08 11:59:24
URL: http://familjenvikholmen.blogg.se/
Ida Nilsson

Viken underbart fin kula! Jag känner mig allt annat än vacker också faktiskt, även om magen inte blivit särskilt stor än. Men känner mig liksom tjock ändå.. Många tycker att jag är så fin och är duktiga på att säga det, men det är väl för att man är glad i så fall. haha. Usch. Men mysigt är det :)

Svar: Jag tror att det är svårt att uppfatta sig själv som vacker som gravid, men tror säkert du är jättefin med din kula :)
Emmelie

2014-12-09 19:43:03
URL: http://idacnilssons.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0