En tisdagskväll.

Godkvällar
Inlägget från i morses har visst glömt att publiceras och därför ekar det tomt bland inläggen idag.
Haft en dag med hemmastudier men gjort allt annat än att plugga, ibland behövs sånna dagar för att ladda batterierna. Jag satt i timmar hemma hos en vän och vi pratade om allt mellan himmel och jord, sedan fick jag möjligheten att gosa med en fem dagar gammal liten bebis.
 
Jag har börjat räkna ner till barnens pappa kommer hem från Sydafrika så jag kan få lite avlastning när dom ska dit igen. Få lov att sova en natt igenom, lyssna på hög musik kvällstid och ha möjligheten att ta en kvällspromenad med hundarna om jag vill. De är ju inte där så ofta, en dygn varannan helg samt en kväll vardagskväll i veckan, så när tillfället väl ges till att ta en paus från allt så borde jag verkligen ta det.
 
Dags att plocka ur färgen ur håret och börja med uppgiften som ska vara klar på måndag.
Önskar er alla en fin kväll!
 
 
 

Kommentarer
Anonym

Undrar bara varför dom inte är mer hos sin pappa? Vet att du skrev någon gång att det hade med hans jobb att göra men han jobbat väl inte 7 dagar i veckan....du drar ju ett otroligt tungt lass och behöver avlastning. Heja dig!

Svar: Ja det är jobbet , sen så är de ju bestämt att de ska va här mest. Jag hade varken velat eller klarat varannan vecka boende och tror helt enkelt int det är de mest optimala för barnen heller. De får träfa sin pappa hur mycket de vill, och va där mer än vad som bestämt om de vill också men de har sin bas hemma hos mig.
Emmelie

2014-12-02 21:12:57


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0