Fredagsmorgon.

Godmorgon fredag.
 
Natten har förlöpt rätt väl ändå, trots feber hos lillemannen och hans morgontemp när vi klev upp visade 38,4. Jag gissar att den kommer sticka iväg rätt ordentligt under dagen eftersom man under morgonen har som lägst tempratur, vi får varva med alvedon och be om leverans av isglass så han får i sig lite iallafall.
Tanken är att Ebba skickas till skolan och mina studiekompisar kommer hem hit och vi försöker färdigställa lite av sammanfattningen inför kommande tentor, jag vet inte hur det kommer gå med en sjukling hemma men vi får ge de ett försök.
 
I eftermiddag åker då barnen till sin pappa för första gången på nästan tre veckor eftersom han varit utomlands och sedan sjuk. Känns lite i mammahjärtat att lämna iväg Hugo när han inte är frisk, men med medskickad alvedon så hoppas jag det går vägen ändå. Jag är i stort behov av egentid och det ska bli skönt att komma hemifrån och bara vara Emmelie för ett par timmar.
 
Önskar er en fin fredag allesammans!
 

Kommentarer
Madeleines.se - Mamma & Fotograf

Det ligger under länken, så kompicerat att jag kände det var lika bra att ni bara kikar in hos Ida som gjort receptet där det ligger :D

2014-12-12 12:02:10
URL: http://madeleines.se
Josefin

Ibland behöver man bara ta hand om sig själv också <3

Svar: Ja verkligen och det gör jag nu och laddar batterierna :)
Emmelie

2014-12-12 21:42:49
URL: http://tejasmamma.se
Cassandra

Önskar dig en trevlig helg! :)

Svar: Tack så mycket :) detsamma till dig!
Emmelie

2014-12-13 13:43:14
URL: http://sensor.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0