Ikväll är de hemma igen!

Godmorgon söndag.
 
Sista natten utan barnen och i eftermiddag har jag dom återigen hemma, jag har aldrig tidigare varit utan dom så länge förut. I torsdags morses vinkade jag hejdå och jag får träffa dom igen först i eftermiddag/kväll igen, alldeles för många dagar ifrån dom. Jag förstår inte hur folk lär sig klara av och hantera varannan vecka boende, är tacksam att jag har dom mer än så och varannan helg räcker gott och väl för mig.
Har försökt ta vara på tiden som ensam, gjort saker som jag annars inte kan göra och tankat batterierna genom att umgås med en människa som ger mig energi. Saker som att ta en långpromenad med hundarna på två timmar, gå och lägga sig och dra sig i sängen en stund igen efer frukost, vara uppe längre om kvällarna (för att visserligen i vanlig ordning vakna runt halvsju men ändå)
 
I lördags eftermiddag när jag kom hem så möttes jag av att jag fått hjälp att börja montera ihop barnens kök som jag vann i december. När barnen öppnat paketet på julafton så såg jag av en halv bok med instruktioner hur man satte ihop de, en miljon skruvar och tusen lösa delar och ni som känner mig vet att jag inte har ett uns tålamod med sånna saker, så jag stängde igen lådan igen o lät köket ligga. Men är det uppsatt och barnen kommer få sig en rejäl överasskning när de kommer hem ikväll <3
 
 
 

Kommentarer
Anonym

Hej!
Förstår att du längtar efter dina barn förstår dig hellt och hållet men nu är de hemma hos dig hoppas jag. Du gör ett fantastikt jobb och sen pluggar du samtidigt bra gjort. Mina barn är stora och till hösten om allt går som planerat och han står fast vid sitt val kommer han att börja plugga i Västerås utbildningen finns inte i Stockholm och trots att han då är 16år så blir det svårt för en mamma han skall bo där ??? men det är enklast pendla med tåg blir för långa dagar. Man vill aldrig vara utan dem även om de växer upp har men sen haft huvudansvaret och är sammansvetsade blir det jobbigare. Men tänk på att du gör ett kanon jobb och dina barn kommer att uppskatta det när de är större som mina fattar de och inser och hjälper till det har det gjort sen 10 års åldern. ag arbetar lite konstiga tider och bara det finns mat i kylen att värma så fixar de sen handlar de ibland på vägen hem från skolan mjölk ,bröd och grönsaker . Allt har de nytta av att ha lärt sig så det blir bra i slutänden även om det är tufft nu.
Styrkakramar till dig!
Birgitta S

Svar: Tack snälla för de orden, lycka till för ditt barn i Västerås! Kram
Emmelie

2014-12-28 23:05:04
Evelina

Va sa dem när de fick se köket? Är så nyfiken! ;)

2014-12-31 14:12:29
URL: http://familjenvikholmen.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0