Söndag.

 
Blev lite mer verkligt när jag fick beställa min egna namnskylt, ganska otroligt att jag snart redan läst en termin av utbildningen. Jag har visserligen tre stora tentor till att göra och jag undrar gång på gång hur tusan jag ska lära mig allt de där, men efter dom så går vi in i termin två och nya studenter börjar första terminen. Jag hoppas tiden går fort och att juni-17 snart är här och att jag då står som färdig sjuksköterska.
 
Stressen över julklappar äter upp mig inifrån typ, en miljon människor på stan och jag gjorde mitt bästa för att försöka hitta något till barnen men kom bara hem med en pyamas till Ebba och en godiströja från villervalla till Hugo. En himla tur att jag vann de där köket, de kommer bara få några småpaket till och det är nog de som räddat mig denna julen.
Idag är det tanken att Ebba ska med morfar och hitta en gran i skogen och ikväll får vi gemensamt klä den, kanske ger den oss lite mer julstämmning i huset?
Önskar er en fin söndag!
 

Kommentarer
michaela ♥

stressa inte kära du! klart att barnen ska få julklappar..meeen så himla mycket behöver det inte vara! för barnen är det inte viktigt att de kostar flera tusen. man får njuta så länge det varar för snart är de tonåringar och vill ha telefoner och märkesjeans och allt var det är haha..

Svar: Ja eller hur, jag tänkte köpa på mig lite småsaker så som nya plåster, lite tuggumi osv. Blir ju paket av sånt med ;)
Emmelie

2014-12-21 07:59:02
URL: http://minahjartanochjag.webblogg.se/
Yohannas.se

Helt rätt att satsa smått på julen och istället ge mer tid, julmat och din uppmärksamhet!! En sån där skylt gjorde jag också när jag pluggade minns jag, kände mig lite mer proffsig då :)

Svar: Ja men lite mer proffsig känner man sig helt klart ;) Men herregud vad lång väg de är kvar att gå ;O
Emmelie

2014-12-22 09:20:41
URL: http://yohannas.se
Yohannas.se

Ja det är en bra bit kvar, men det går ju också att ta paus på mitten eller så om du behöver tanka energi - samla pengar och ha lite mer ledigt nån termin eller så...!! Sen är det ju betydligt roligare när man har klinisk praktik (som säkert heter nåt annat nuförtin)...!!

2014-12-23 12:49:17
URL: http://yohannas.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0