Tisdagsmorgon.l

Godmorgon tisdag.
Ebba har lyckats sova hela natten i sin säng och det innebär per automatik att jag alltså fått sova lite bättre eftersom de blir lite mer plats i sängen.
Precis innan läggdags igår så låg jag i sängen och tragglade massor av latin, tentorna närmar sig med stormsteg och de enda jag känner att jag får någorlunda koll på är egentligen anatomin. Att lära sig etiken och fysiologin är betydligt svårare och jag är grymt osäker på om jag någonsin kommer klara alla tentorna som avslutar min första termin på sjuksköterskeprogrammet. Ganska otroligt att jag snart redan gjort en termin, bara fem kvar liksom!
 
Såhär såg det ut i helgen, papper i mängder och mina rea-fynd liggandes på sängen.
 
Nu ska jag fortsätta klunka kaffe för att kunna bli människa här även denna morgonen, sedan ska vi äta frukost och börja dagen med att dra ett varv med dammsugaren eftersom granen barrar som bara den. Första januari åker varje julpryl ut - jag längtar!
2015 måste bli mitt år, jag har kämpat arslet av mig och gått på många smällar under 2014 och kan bara hålla tummarna och kämpa för att nästa blir bättre.
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0