Bebissjuka barn.

 
Vilken lycka att få känna sig extra stor när kompisen är här på besök med sin lilla goding <3
Båda barnen är ju väldigt bebissjuka och det blev nästan lite bråk om vem som skulle få ha turen att hålla Kid, tur vi bor nära varandra jag och min vän så dom kan känna på honom med jämna mellanrum.
 
Fick äntligen lärt mig hur det funkade med att lägga ut annonser på tradera, har aldrig riktigt fattat grejen men nu hoppas jag kunna lägga upp lite blandade småsaker och hoppas få sålt grejerna (emmgus_86) om ni vill kika in, en del märkeskläder i olika storlekar kommer läggas upp allt efter som.
Tacksam att jag har ett par vänner som bor här uppe nära mig, jag har tre som jag umgås med ofta och det är himla härligt. Linda som var här på kaffe idag är dessutom en hejare på inredning, så hon ska hjälpa mig få det lite mer personligt här hemma. Ja för sedan flytten så känns allt fortfarande ganska avskalat och opersonligt.
Nåväl, vi får rikta in oss på ett rum i taget och jag hoppas att med billiga medel kunna få det så som jag vill ha det för att trivas som bäst.
 

Kommentarer
sofie

Vad mysigt att de tycker det är så mysigt med en liten bebis! Vad roligt att du har ett gäng vänner nära, man får ju så mycket energi av goda vänner!

2014-02-20 21:20:54
URL: http://blomstertappan.blogg.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0